Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Turizam
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
Novosti 10.9.2022
Turizam

Vozi se 11. Kärcher Rally Kumrovec

Na području Muzeja Staro selo Kumrovec je u subotu, 10. rujna 2022. godine, održan ceremonijalni start 11. KärcherRallyja Kumrovec

Ovo je međunarodno natjecanje počelo već u četvrtak, dok je danas na rasporedu sama završnica. Organizator je Auto klub Delta Sport iz Zagreba u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom te općinama Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela i Tuhelj. Rally se vozi na području triju zagorskih općina; Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela. Na startu se okupilo sedamdesetak posada iz Hrvatske i inozemstva, a prvoj je znak za početak vožnje na ceremonijalnom startu dao župan Źeljko Kolar.

"S obzirom na dugu tradiciju i odličnu organizaciju relija Kumrovec, čemu se od prošle godine pridodalo i vrlo dobro domaćinstvo Svjetskom prvenstvu u reliju - možemo reći da ove naše staze postaju kultno mjesto ovog sporta" - istaknuo je ovom prilikom župan Kolar te naglasio da je jedan od najboljih dokaza tome i ovogodišnji rekordan broj prijava vozača i vozačica.

Dobrodošlicu natjecateljima i posjetiteljima poželjeli su i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt, načelnica Općine Zagorska Sela Ksenija Krivec Jurak, načelnik Općine Desinić Zvonko Škreblin, direktor rallya Željko Štefanić i predsjednik Odbora za auto sportove Hrvatskog auto i karting saveza Dragan Serden.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 10.9.2022 | Prikazano 1780 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo