Novosti 31.1.2019
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

Univerzalna sportska škola – 3 škole dobile po 7.000 kuna

U Osnovnoj školi Zlatar Bistrica su u utorak, 30. siječnja 2019. godine, uručeni bonovi za kupovinu sportske opreme za tri zagorske osnovne škole koje sudjeluju u projektu Županijskog školskog sportskog saveza Krapinsko-zagorske županije Univerzalna sportska škola.

Zamjenica župana Jasna Petek ovom je prilikom pohvalila Županijski školski sportski savez koji tijekom cijele godine brojnim aktivnostima potiče djecu na bavljenje sportom, aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. „Savez se na oslanja isključivo na  sredstva koje mu dodjeljuje Krapinsko – zagorska županija, nego razmišlja projektno i već dugi niz godina provodi vrlo kvalitetne sportske projekte. To je, između ostaloga, i projekt Univerzalne sportske škole. Dobivenim sredstvima naše tri osnovne škole podići će kvalitetu sportskih aktivnosti, a na ovaj način promiču se i vrijednosti koje pruža sportski način života te važnost uključivanja u sport od najranijih dana“ – istaknula je zamjenica župana za društvene djelatnosti te čestitala školama uključenima u projekt, dobitnicima bonova u vrijednosti od 7.000 kuna: Osnovnoj školi Zlatar Bistrica, Osnovnoj školi Oroslavje i Osnovnoj školi Side Košutić iz Radoboja.

Na prigodnoj svečanosti dodjele bonova bili su i načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić, gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak te predsjednica i glavni tajnik Županijskog školskog sportskog saveza Tatjana Tuđa i Radovan Cesarec.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 31.1.2019 | Prikazano 3408 puta

Najnovije iz područja

6.5.2023
SPOMENIK TRAJE!