Novosti 1.8.2017
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

Strijelci iz Velikog Trgovišća najbolji na 19. Bohemia World Cup-u

Borna Banovec, Mihaela Oborovečki i Martin Oborovečki iz SD Veliko Trgovišće su na 19. Bohemia World Cupu, koji je održan od 28. do 39. srpnja 2017. godine u Otrokovicama u Češkoj, osvojili prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji i oborili svoj rekord na otvorenom.

Ukupno je ekipa CRO – Veliko Trgovišće ostvarila 2.522 kruga, dok je drugo mjesto sa čak 35 krugova manje osvojila ekipa CRO – Dubrava 1094 u čijem su sastavu bili aktualni prvak svijeta u muškoj konkurenciji, aktualni prvak svijeta među juniorima i ekipni prvak svijeta u kadetima. Treće mjesto pripalo je Češkoj - Savana sa 2.414 krugova.

Martin Oborovečki je u muškoj konkurenciji osvojio srebrnu medalju, iza Domagoja Pereglina, a ispred Bohumila Korbara. Mihaela Oborovečki osvojila je prvo mjesto kod žena, ispred Mađarice Biherine i Čehinje Nedelnikove. Borna Banovec osvojio je prvo mjestu kod kadeta, dok je  kod seniora najbolji bio Željko Tijan.

Hrvatska reprezentacija je sa sedam strijelaca osvojila 5 zlatnih i dvije srebrne pojedinačne medalje te jednu zlatnu i jednu srebrnu ekipnu medalju, a u ukupnom poretku između 50-ak natjecatelja, najbolji su bili: 

1. Domagoj Pereglin

2. Mihaela Oborovečki, 

3. Martin Oborovečki  


Zadnja promjena: 1.8.2017 | Prikazano 4741 puta

Najnovije iz područja