Novosti 9.10.2015
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša

9. skup stručnih službi javnih ustanova za upravljanje zaštićenim područjima

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu i ove godine organizira 9. Skup stručnih službi javnih ustanova za upravljanje zaštićenim područjima.

Cilj ovog skupa je informiranje, razmjena iskustva i edukacija djelatnika stručnih službi radi učinkovitijeg i ujednačenijeg upravljanja, zaštite, očuvanja i promicanja te održivosti korištenja zaštićenih područja. Ovogodišnji domaćin je Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko-zagorske županije, a skup će biti održan u Hotelu Terme Jezerčica od 14. do 16. listopada 2015. godine.

Drugi dan skupa predviđen je za terenski obilazak Centra za prirodu „Zagorje“ u Radoboju u kojem će biti održan prigodni program povodom obilježavanja 10 godina od osnivanja Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko-zagorske županije. U sklopu programa bit će otvorena izložba fotografija „Zagorje, ljepota prirode“. Po završetku programa, predviđen je posjet najvećem zaštićenom području u Zagorju, značajnom krajobrazu „Zelenjak – Risvička i Cesarska gora“, uz mogućnost obilaska geološke staze na Risvičkoj gori.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 9.10.2015 | Prikazano 4800 puta