Novosti 29.7.2021
Ostalo

Posjet Zlatar Bistrici

Župan Željko Kolar je u petak, 30. srpnja 2021. godine, posjetio Općinu Zlatar Bistrica, gdje je zajedno sa suradnicima održao sastanak sa novom načelnicom Vesnom Mikulec.

Župan Željko Kolar je nakon sastanka kazao kako je načelnicu Mikulec upoznao s projektima i onime što se događalo u Zlatar Bistrici u protekle četiri godine u kojima je suradnja između Županije i Općine bila vrlo dobra i intenzivna te izrazio uvjerenje da će tako biti i u budućnosti. „Posebno smo naglasili izgradnju sportske dvorane, ali smo već dogovorili i sljedeći tjedan sastanak kako bi se dodatno analizirao projekt dogradnje osnovne škole koju planiramo prijaviti na Mehanizam za opravak i otpornost“, rekao je župan Kolar te dodao je da ga je načelnica upoznala s nekim problemima koji su vezani za cestovni i željeznički promet. „Fotografije željezničke stanice koje sam vidio uistinu su grozne i neprihvatljive. Uputiti ću jedno pismo HŽ-u, ali i ministru Butkoviću da se pod hitno reagira i da se provedu potrebne radnje i investicije kako bi se ova stanica dovela u fer stanje“ – najavio je župana Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Vrlo smo sretni i zadovoljni što nas je posjetio župan Kolar sa suradnicima. Zajedno su nam na neki način pokazali put što nama dakako puno znači. Najvažnija je komunikacija, a vjerujem da će ona biti dobra na obostrano zadovoljstvo“ – poručila je načelnica Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec.

Na sastanku su u pratnji župana Željka Kolara sudjelovali zamjenica pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu Snježana Murr, pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Stjepan Bručić, ravnatelj Županijske uprave za ceste Stjepan Sirovec i njegov pomoćnik Mladen Burić te Željka Grmovšek ispred Zagorske razvojne agencije.


Zadnja promjena: 29.7.2021 | Prikazano 1434 puta