Novosti 22.8.2021
Turizam

Otvoren Prvi glas Zagorja – u tjedna dana više od 60 događanja

U Svetom Križu Začretju je u subotu, 21. kolovoza 2021. godine, održano svečano otvorenje 53. kulturno-zabavne i športske manifestacija Prvi glas Zagorja.

Prvi glas Zagorja otvorio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je ovom prilkom posebno istaknuo bogat program čitave manifestacije. „Prvi glas Zagorja' ima veliko značenje za turizam Krapinsko – zagorske županije jer našim hotelima, toplicama i svima koji imaju smještajne kapacitete treba dodatni sadržaj poput ove sjajne manifestacije. Tu je preko 60 raznih događanja u sedam dana i sigurno da će se za svakoga naći ponešto- rekao je župan Kolar i dodao kako  'Prvi glas Zagorja' daje šansu mladim talentima kako bi pokazali što znaju i mnogima je to bila odskočna daska za njihovu buduću glazbenu karijeru. „Sigurno je dobro kad imate šansu pokazati svoj talent, a pogotovo kad postoji netko koji taj talent može i prepoznati“ – poručio je župan Željko Kolar.

Okupljene na središnjem trgu u Svetom Križu Začretju pozdravio je i načelnik Općine Marko Kos, koji je istaknuo kako je svetokrišk pijac ponovno zaživio u punom ruhu. „Program je uistinu bogat.  Krenuli smo ranom zorom ribičkim kupom, utrkom quadova kojih je bilo više od dvjesto i može se reći da pijac živi punim plućima. Ono što je najvažnije, obogatili smo kulturnu i turističku ponudu i najbitniji dio – enogastronomiju da za svako nepce nađemo nešto interesantno i posebno“ - naglasio je načelnik Kos.

Pobjednica dječjeg festivala Prvi glas Zagorja je Andreja Kundija iz Ivanca koja je izvela pjesmu Million dreams. Čitav program Prvog glasa Zagorja možete pronaći ovdje.

 

 

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 22.8.2021 | Prikazano 2141 puta