Novosti 19.2.2015
Zdravstvo, socijalna politika, branitelji, civilno društvo, udruge i mladi

Zamjenica župana Jasna Petek na obilježavanju Tjedna psihologije

Zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek prisustvovala je u srijedu, 18. veljače 2015. godine u Gradskoj knjižnici Krapina predavanju „Tjedan psihologije - predavanje dojmovi o nama i drugima“.

Predavanje je održano u sklopu obilježavanja Tjedna psihologije, kojeg organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji sa Hrvatskom psihološkom komorom, a čijem se obilježavanju već osmu godinu nizom aktivnosti pridružuje i Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije.

 

Zamjenica župana Jasna Petek prilikom pozdravnog govora naglasila je da psihologija zadire u sve sfere života te je dodala da joj je jako drago što Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije ovu struku približiti građanima i naglasiti koliko je zapravo ona važna. „Istaknula bih da Krapinsko-zagorska županija podržava i cijeni  rad psihologa i zalagati ćemo se da ta struka bude još cjenjenija i zastupljenija, prvenstveno u odgojno-obrazovnim institucijama, jer to smatramo jako bitnim"  – poručila je  zamjenica župana Jasna Petek.

 

 

Predavanje na temu „Dojmovi o nama i drugima“ održao je mladi psiholog Tomislav Vincelj. Tjedan psihologije obilježava se diljem Hrvatske, s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.  Obilježava se u periodu od 16. do 22. veljače 2015., s obzirom da je 20. veljače 1953. utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo.

 

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 24.2.2015 | Prikazano 4365 puta

Najnovije iz područja