Novosti 19.10.2017
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kulturaEU fondovi, europske integracije, međunarodna i regionalna suradnja

Ereasmus+ projekt – profesor ŠUDIGO-a na edukaciji u Engleskoj

U okviru Erasmus+ projekta „Primjena CLIL metode u nastavi web dizajna“ nastavnik Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok Borjan Komarica sudjelovao je na tečaju Teaching Art (Primary and Secondary), koji je nedavno održan u Engleskoj.

Tečaj Teaching Art (Primary and Secondary) sadržavao je CLIL radionicu za praktične predmete iz umjetnosti i dizajna, upoznavanje s umjetničkim kurikulumom u Ujedinjenom Kraljevstvu, posjete srednjoj strukovnoj školi Suffolk One i fakultetu University of Suffolk u Ipswichu te posjete galerijama u Londonu s interaktivnim radionicama korištenja umjetničkih galerija za podučavanje umjetnosti. Kako ističu u Šudigou, profesor Komarica vratio se pun dojmova o engleskoj kulturi i načinu života, kao i novog znanja koje će tijekom sljedećih mjeseci prenositi drugim profesorima i učenicima u školi i županiji.

Edukacija u Engleskoj predstavlja nastavak kontinuiranih stručnih usavršavanja profesora Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću iz Zaboka koji im pomažu u razvijanju programa novih strukovnih kurikula s područja novih medija i kreativnih industrija općenito.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 19.10.2017 | Prikazano 7390 puta