Novosti 27.8.2018
Ostalo

90 godina DVD-a Hrašćina Trgovišće


FOTO: Nikola Vnučec
Dobrovoljno vatrogasno društvo Hrašćina Trgovišće je u subotu, 25. kolovoza 2018. godine, obilježilo 90 godina djelovanja.

U ime župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara zahvalnicu Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Hrašćina Trgovišće za 90 godina postojanja i djelovanja, časnog i uspješnog rada uručila je županijska vijećnica Ljubica Mikulčić. „Čestitam vam i zahvaljujem na 90 godina rada, truda, vježbe i odricanja“ – poručila je županova izaslanica te naglasila kako je vatrogastvo u Krapinsko-zagorsko županiji način života te da Županija redovito isplaćuje sredstva za financiranje rada županijske vatrogasne zajednice, koja se povećavaju iz godine u godinu.

Na svečanosti obilježavanja 90 godina DVD-a Hrašćina Trgovište bili su članice i članovi brojnih dobrovoljnih društava iz Krapinsko-zagorske i susjednih županija te vatrogasci iz Austrije. Gostima su se obratili i načelnik Hrašćine Branko Tukač, predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Stjepan Skuliber te predsjednik DVD-a Hrašćina Trgovišće Danijel Vidanec.

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 27.8.2018 | Prikazano 3584 puta