Županijska skupština

Dan policije

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki je povodom nadolazećeg Dana policije i blagdana sv. Mihovila uputila čestitku načelniku Policijske uprave krapinsko-zagorske Darku Caru.

Poštovani gospodine Car,

u ime članice i članova Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije Vama i svim pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policajcima čestitam Dan policije i blagdan sv. Mihovila.

Policija u našem najljepšem frtalju svijeta svoju dužnost obavlja časno, savjesno i profesionalno, a o uspjehu vašeg rada zorno govore statistički podaci, o kojima redovito informirate Županijsku skupštinu, a prema kojima se upravo u Krapinsko-zagorskoj županiji počini najmanje kaznenih djela na sto tisuća stanovnika.

Policajke i policajci su prvi stupili u obranu samostalne i suverene Republike Hrvatske, a snage policije se i danas uspješno nose sa svim novim izazovima pa sam tako s radošću primila i vijest da je Aba – pas za detekciju droga Policijske uprave krapinsko-zagorske, nedavno priskočio u pomoć kolegama iz Varaždinske županije te spriječio krijumčarenje veće količine droge.

Zahvaljujem Vam na svemu što svi zajedno činite za očuvanje sigurnosti stanovnika Krapinsko-zagorske županije te želim uspješan rad i u narednom razdoblju.

predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, dr.vet.med


Zadnja promjena: 27.9.2019 | Prikazano 1972 puta