Novosti 7.2.2023
Zdravstvo, socijalna politika, branitelji, civilno društvo, udruge i mladi

Akcija „I tebe se tiče“ iz Huma na Sutli preseljena u Đurmanec

Akcija „I tebe se tiče“, nastala u suradnji Krapinsko - zagorske županije i Doma za žrtve nasilja u obitelji Novi početak je u srijedu, 1. veljače 2023. godine, preseljena s područja Općine Hum na Sutli na područje Općine Đurmanec.

Akcija I tebe se tiče nastala je na inicijativu Doma za žrtve nasilja u obitelji Novi početak i uz podršku Krapinsko – zagorske županije. Ploče s porukama žena žrtva nasilja se u sklopu akcije postavljaju na frekventne javne lokacije, a namijenjene su kako drugim žrtvama nasilja, tako i osobama koje su  u prijateljskom, rodbinskom ili kolegijalnom odnosu sa žrtvom nasilja te svim drugim građankama i građanima.  

Zamjenica župana Jasna Petek je, zajedno sa načelnikom Općine Đurmanec Damir Beloševićem i pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo i mlade Martinom Gregurović Šanjug i Anetom Škreblin iz Doma za žrtve nasilja u obitelji Novi početak, obišla postavljene ploče u Đurmancu te uputili poziv mještanima Đurmanca da prošetaju šetnicom, pročitaju poruke žrtava nasilja i da i na taj način simbolično pruže ruku podrške žrtvama nasilja.

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 8.2.2023 | Prikazano 599 puta

Najnovije iz područja