Novosti 9.2.2018
Zdravstvo, socijalna politika, branitelji, civilno društvo, udruge i mladiObrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

279 sudionika na 11. smotri e-medica

Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek prisustvovala je svečanom otvorenju 11. smotre Dani e-medica, koje je održano u četvrtak, 8. veljače 2017. godine, u Termama Tuhelj.

Smotra „Dani E-medica“ dio je nacionalnog projekta E-medica koji povezuje  sve zdravstvene škola Hrvatske u jedinstvenu zajednicu. Smotru je 2005. godine pokrenula Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar, uz potporu svih hrvatskih zdravstvenih škola, a afirmirao se 2006. godine kao pilot-projekt CARNeta.

Ove godine na Danima e-medica sudjeluje 34 srednjih škola i učilišta (iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine) te ukupno 279 sudionika – 157 učenika i 122 nastavnika sa 27 zajedničkih projekata. S područja Krapinsko-zagorske županije sudjeluju srednje škole iz Pregrade i Bedekovčine.

Okupljenima su se uz zamjenicu župana Jasnu Petek, obratili i pomoćnica ministra znanosti i obrazovanja Lidija Kralj, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčić, Antonela Czwyk Marić iz Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvoje Novak iz Termi Tuhelj te predstavnici organizatora.

Više o projektu E-medica možete pronaći na http://www.e-medica.hr/

Fotogalerija


Zadnja promjena: 9.2.2018 | Prikazano 4181 puta