Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Županijska skupština

Održan sastanak Koordinacije

Sastanak Koordinacije članova i članica Skupštine Krapinsko-zagorske županije održan je u utorak, 2. ožujka 2021. godine, u dvorani za sastanke Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije u Krapini.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki upoznala je članove Koordinacije s prijedlogom dnevnog reda 25. sjednice Županijske skupštine, koja je najavljena za 10. ožujka 2021. godine, kao i rasporedom održavanja sjednica radnih tijela u pripremi same Skupštine. Na sastanku Koordinacije sudjelovali su župan Željko Kolar, predsjednik Kluba SDP-a Zlatko Šorša, predsjednik Kluba HNS-a Ivan Maligec, predsjednik Kluba HSU-a Nikola Capar i predstavnik Kluba ZDS-a Mladen Popović.

Prema Poslovniku Županijske skupštine, predsjednik i potpredsjednici Skupštine te predsjednici klubova članova Skupštine čine Koordinaciju članova Skupštine. Predsjednik Skupštine saziva sastanak Koordinacije prije svake sjednice Skupštine. U radu Koordinacije sudjeluje župan i zamjenici župana. Koordinacija raspravlja o dnevnom redu i datumu održavanja sjednice Skupštine, potiče predlaganje određenih pitanja za raspravu u Skupštini, raspravlja i o drugim pitanjima kada to zatraži predsjednik Skupštine i župan.

 


Zadnja promjena: 2.3.2021 | Prikazano 1356 puta
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo