Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

12345678910...>>

Jučer
Međunarodni dan prava djeteta – izložba ŠUDIGO-a u Zagrebu

Svečano otvaranje izložbe radova učenika Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, pod nazivom „POZNAJEM I POŠTUJEM DJEČJA PRAVA“ je povodom obilježavanja Međunarodnog dana prava djeteta, održano u ponedjeljak, 20. studenoga 2017. godine u Maloj kući dječjih prava u Zagrebu, pri Uredu pravobraniteljice za djecu.

Jučer
Dječja gradonačelnica Zaboka nakratko postala ministrica

Dječja gradonačelnica Grada Zaboka Dora Vranić i njezin zamjenik Lovro Mutavčić su u ponedjeljak, 20. studenoga 2017. godine, pomogli ministrici za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadi Murganić i državnom tajniku Marinu Strmoti kod dodjele Nagrade za promicanje prava djeteta u 2017. godini.

Prekjučer
Druženje Udruge umirovljenika Klanjec

U petak, 17. studenoga 2017. godine, u restoranu Zelenjak Ventek održano je druženje članica i članova Udruga umirovljenika Klanjec.

16.11.2017

Sastanak Koordinacije udruga osoba s invaliditetom, koja obuhvaća sve aktivne udruge osoba s invaliditetom na području Krapinsko-zagorske županije, održan je u srijedu, 15. studenoga 2017. godine, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

14.11.2017
Svjetski dan šećerne bolesti

Svjetski dan šećerne bolesti – World Diabetes Day (WDD) najveća je kampanja podizanja svijesti o šećernoj bolesti u svijetu koja se svake godine obilježava 14. studenog. Međunarodna dijabetička Federacija (International Diabetes Federation, IDF) i Svjetska zdravstvena organizacija pokrenule su ovu kampanju još 1991. godine kao odgovor na sve izraženiji, rastući problem šećerne bolesti i opterećenja koje ona predstavlja na pojedince, njihove bližnje i društvo u cjelini.

9.11.2017
Natječaj: Isticanje kandidatura za članove Povjerenstva za ravnopravnost spolova

Ovim pozivom pokreće se postupak izbora za članove/ice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Krapinsko-zagorske županije.

4.11.2017
Obilježeno 5 godina rada SOS telefona za žrtve nasilja u KZŽ

U prostorijama Centra za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku je u petak, 3. studenoga 2017. godine, obilježeno pet godina rada SOS telefona za žrtve nasilja u Krapinsko-zagorskoj županiji.

31.10.2017

U utorak, 31. listopada 2017. godine Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice svečano je uručena donacija Zagorske lige protiv raka, uređaj za limfnu drenažu vrijedan 38 tisuća kuna.

25.10.2017
Okrugli stol i tematska sjednica o problemu seksualnog nasilja

Okrugli stol i tematska sjednica na temu seksualno nasilje održani su u ponedjeljak, 23. listopada 2017. godine, u Zaboku, povodom obilježavanja pete godine rada SOS telefona za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije, u suradnji Ženske sobe - Centra za seksualna prava i SOS telefona i savjetovališta za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije.

23.10.2017
20 godina Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina je u petak, 20. listopada 2017. godine, prigodnom svečanosti na prostoru Bedekovčanskih jezera obilježila 20. godina neprekidnog rada i postojanja.
12345678910...>>
Dokumenti
Obrasci
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije, proračun i javna nabava
Turizam
Ostalo