Novosti 21.7.2019
Ostalo

Novi uspjeh mladeži DVD Bedekovčina na vatrogasnoj olimpijadi

Muška mladež Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bedekovčina sudjelovala je na 22. Vatrogasnoj olimpijadi vatrogasne mladeži, koja je u održana u četvrtak, 18. srpnja 2019. godine u švicarskom gradu Martigny.

Niz događanja i manifestacija je u tjednu oko vatrogasne olimpijade okupio više od 600 sudionika iz 23 zemlje članice Međunarodne zajednice vatrogasnih i spasilačkih službi. U reprezentaciju Hrvatske vatrogasne zajednice natjecale su se ekipe ženske mladeži iz DVD-a Nuštar i DVD Šandrovec te muške mladeži DVD-a Bedekovčina, koja je u konkurenciji 34 ekipa zauzela odlično 7. mjesto.

Ekipu DVD-a Bedekovčina bodrili su i zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije Anđelko Ferek-Jambrek, načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban sa zamjenikom Jankom Buzjakom, ujedno načelnikom Stožera civilne zaštite Općina Bedekovčina te predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Stjepan Skuliber i Marijan Lovrenčić.

 

Čestitku muškoj mladeži DVD-a Bedekovčina uputio je i župan Željko Kolar:

"Poštovani vatrogasci,

iskreno Vam čestitam na osvajanju sedmog mjesta na ovogodišnjoj Vatrogasnoj olimpijadi u švicarskom gradu Martigny.

Ovaj,  najnoviji, uspjeh u konkurenciji 34 ekipe iz cijelog svijeta rezultat je kontinuiranog rada, ulaganja i brige za mladež u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Bedekovčina.

Želim Vam da i dalje radite, napredujete i stremite k  vrhunskim rezultatima i znanjima, kako bi bili što sigurniji u ostvarivanju zadataka koje pred vas stavlja plemeniti poziv vatrogastva."

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 21.7.2019 | Prikazano 1018 puta