6.2.2020
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

Registar sportskih djelatnosti

Na temelju Zakona o sportu i Pravilnika o registru športskih djelatnosti fizičke osobe i pravne osobe koje obavljaju sportske djelatnosti upisuju se u Registar sportskih djelatnosti.

Registar sportskih djelatnosti za područje Krapinsko-zagorske županije vodi Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu.

Sportske djelatnosti propisane su zakonom i pravilnikom (Središnji državni ured za šport)

POSTUPAK UPISA

Pravne osobe podnose prijavu za upis u Registar sportskih djelatnosti na Obrascu prijava za upis u roku od 30 dana od dana upisa u Registar udruga Republike Hrvatske, odnosno Sudski registar. O upisu se ne donosi akt već je upis vidljiv u Registru sportskih djelatnosti dostupnom na mrežnim stranicama.

Fizičke osobe koje samostalno obavljaju sportsku djelatnost, podnose Zahtjev za upis fizičkih osoba u Registar sportskih djelatnosti. O upisu se donosi rješenje, a isti je također vidljiv na mrežnim stranicama.

O Upisu u Registar na traženje stranke izdaje se Izvadak iz Registra sportskih djelatnosti. Zahtjev za izdavanje izvatka podnosi se na propisanom obrascu.

Svi obrasci i zahtjevi temeljem kojih se vrše upisi u Registar sportskih djelatnosti ili izdaju izvadci iz Registra dostupni su ovdje.

Prilozi:

  Registar sportskih djelatnosti

Zadnja promjena: 23.9.2020 | Prikazano 1761 puta