Županijska skupštinaOstalo

Priopćenje Predsjednice Županijske skupštine

Priopćenje predsjednice Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije Vlaste Hubicki.

Poštovani!

 

20. sjednica Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije održat će se elektroničkim putem (izjašnjavanjem e-mailom) u ponedjeljak, 6. travnja 2020. godine.

Prvi je puta da Županijska skupština (zadnja sjednica 26. veljače 2020. g.) radi na taj način, poštujući odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani okupljanja više od pet osoba, a u skladu s uputom za postupanje Ministarstva uprave vezanom uz sjednice predstavničkih tijela. Na isti će način, izjašnjavanjem e-mailom, Županijska skupština nastaviti raditi po potrebi - sve dok Nacionalni stožer ne dopusti uobičajeni način održavanja sjednica.

 

Za 20. sjednicu Županijske skupštine predviđene su dvije točke dnevnog reda:

  1. 1.      Master plan prometnog sustava Grada Zagreba, Zagrebačke županije i Krapinsko-zagorske županije
  2. 2.      Prijedlog odluke o dodjeli priznanja Krapinsko-zagorske županije

U pripremi sjednice Skupštine danas je putem e-maila održan Odbor za promet i veze i Povjerenstvo za priznanja.

Zahvaljujem svim članovima i članicama Županijske skupštine, kao i članovima i članicama Odbora što odgovaraju na novi način rada.

 

U ime članica i članova Županijske skupštine na vrijednom radu zahvaljujem svim službama u Krapinsko-zagorskoj županiji i Republici Hrvatskoj, prije svega zdravstvenim radnicima i policijskim službenicima te Županijskom, gradskim i općinskim stožerima civilne zaštite. Sve nas stanovnike Krapinsko-zagorske županije podsjećam da poštujući upute Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Županijskog stožera civilne zaštite čuvamo svoje zdravlje i time zdravlje svih nas.

Ovo je težak trenutak za gospodarstvo, osobito za djelatnosti koje su morale obustaviti rad temeljem odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite te posebno težak za sve stradale potresom. Stoga još jedanput ističem da se pridržavamo odluka Nacionalnog stožera i ne stavljamo u rizik svoje zdravlje i zdravlje svih nas kako bi što prije završile ove stroge mjere.

Svim Zagorkama i Zagorcima, svim stanovnicima Krapinsko-zagorske županije želim puno zdravlja.

 

predsjednica Županijske skupštine

Vlasta Hubicki, dr.vet.med.,vr.


Zadnja promjena: 30.3.2020 | Prikazano 1491 puta