Koronavirus

Odluka Županijskog stožera civilne zaštite za rad tradicijskih obrta nedjeljom

Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije donio je Odluku kojom tradicijskim i umjetničkim obrtima, koji svoje proizvode prodaju u prodavaonicama i štandovima na području Krapinsko-zagorske županije, dopušta rad tih prodavaonica i štandova nedjeljom, blagdanom i neradnim danima te za istu zatražio suglasnost Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije je u petak, 22. svibnja 2020. godine, donio Odluku kojom tradicijskim i umjetničkim obrtima, koji svoje proizvode prodaju u prodavaonicama i štandovima na području Krapinsko-zagorske županije, dopušta rad tih prodavaonica i štandova nedjeljom, blagdanom i neradnim danima, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ova Odluka će stupiti na snagu danom izdavanja suglasnosti Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Županijski stožer civilne zaštite će, najkasnije u večernjim satima 23. svibnja 2020. godine, tradicijske i umjetničke obrte sa područja Krapinsko-zagorske županije obavijestiti je li dobivena suglasnost Nacionalnog stožera civilne zaštite.


Zadnja promjena: 22.5.2020 | Prikazano 882 puta