Novosti 6.10.2020
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

Nagrađeno 17 odgojno-obrazovnih djelatnika iz KZŽ

Među najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima u Hrvatskoj je i njih 17 koji rade u školama na području Krapinsko-zagorske županije i koji su uz Svjetski dan učitelja nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima sa 10.000 kuna bruto nagradilo 504 odgojno-obrazovana djelatnika iz Republike Hrvatske, među kojima je i sljedećih 17 s područja Krapinsko-zagorske županije:

Stjepan Šalković– SŠ Krapina

Jasminka Pernjek– SŠ Krapina

Vilmica Kapac– SŠ Pregrada

Stjepan Pisačić– SŠ Zlatar

Vesna Pisačić – SŠ Zlatar

Krešimir Varga– ŠUDIGO

Slavica Postonjski– OŠ Bedekovčina

Marica Celjak– OŠ Bedekovčina

Ivan Paradi – OŠ Bedekovčina

Melita Ogrinšak– OŠ Bedekovčina

Danijela Paradi– OŠ Bedekovčina

Zdenko Kobeščak– OŠ Brestovec Orehovički

Daniela Usmiani– SŠ Bedekovčina

Drago Gradečak– OŠ Mače

Denis Vincek– OŠ Zlatar

Erika Tušek Vrhovec– OŠ Gornje Jesenje

Tomislav Krušlin– OŠ Kumrovec

 

Krapinsko-zagorska županija ima izvrsne odgojno-obrazovne djelatnike koji svakog dana u školskim razredima stručno i entuzijastično poučavaju našu djecu, ali jednako tako strpljivo i motivirano rade i izvan razreda. Nikad ne smijemo zaboraviti sve one zadaće koji učitelji i profesori obavljaju ne samo izvan razreda, nego i izvan svojih škola, što se posebno pokazalo u ovo doba epidemije koronavirusa i provođenja online nastave.

Čestitam Vam na primljenoj nagradi te Vam ujedno zahvaljujem na svom radu na poboljšanju odgojno-obrazovnog procesa u vašim školama te unapređenju čitavog sustava obrazovanja. Hvala Vam na svakoj minuti i satu provedenih u mentorstvu učenicima, na svakoj organiziranoj radionici i edukaciji te provedenom projektu, na kontinuiranom radu u stručnim vijećima te na svom onom trudu i vremenu izrade stručnih članaka i  nastavnih materijala. Hvala vam što ustrajno iz dana u dan činite korak više za dobrobit svakog vašeg đaka te samim time ovo naše društvo, korak po korak, uistinu pretvarate u pravo društvo znanja“ – poručio je ovom prilikom župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.


Zadnja promjena: 6.10.2020 | Prikazano 787 puta