Novosti 14.5.2018
Ostalo

PROSLAVLJEN DAN OPĆINE MAČE

U nedjelju, 13. svibnja 2018. godine Svečanom sjednicom Općinskog vijeća i dodjelom općinskih priznanja proslavljen je Dan Općine Mače.

Svečanosti je nazočio župan KZŽ Željko Kolar. “Zadovoljstvo mi je pohvaliti načelnicu Mladenku Mikulec i reći joj bravo!, zato jer se od prvog dana ozbiljno primila posla s velikom ambicijom i točno jasnim planovima što želi u prve 4 godine, u druge  4 godine, koji su prioriteti za općinu Mače i što očekuje od KZŽ kao partnera.  Kad imate takvu načelnicu koja ima jasno postavljene ciljeve i prioritete, i meni kao županu lakše je raditi i lakše pripremati sve zajedničke projekte. Ono što je nama kao Županiji prioritet ovdje u Maču, a i ustavna obavaza,  je primarna zdravstvena zaštita i osnovno školstvo, tako da imamo ove godine oba projekta u planu. Krećemo s energetskom obnovom škole, koju ćemo financirati preko EU fondova i sredstvima KZŽ, a isto tako projekt za primarnu zdravstvenu zaštitu, ambulantu u Maču koja je prošla na natječaju i koju ćemo obnoviti”, istaknuo je župan Kolar.

Čestitke Općini uputila je i predsjednica Županijske skupštine KZŽ Vlasta Hubicki. “Općina Mače je mala općina, no svojim postojanjem i životom dokazuje da je hrvatski model ruralnih općina i malih gradova nešto što mora opstati. Želim Općini Mače da se razvija i dalje, da Sutinske toplice zajedno pokrenete i 'denete glave skup' jer bez toga nema razvoja”, poručila je Vlasta Hubicki. Dan Općini Mače čestitao je i predsjednik SDP –a i saborski zastupnik Davor Bernardić. “Kod načelnice Mikulec vidim veliku odgovornost, a u općini se provode vrijedni i značajni projekti, na kojima čestitam. Ključ uspjeha su vrijedne ruke, vizija i odgovornost”, napomenuo je Bernardić, a puno sreće i daljnjeg uspjeha u radu poželio je i potpredsjednik Hrvatskog sabora Siniša Hajdaš Dončić.

 

VIDEO NA LINKU: https://instagram.com/p/BiuEG_fArnm/

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 14.5.2018 | Prikazano 2258 puta