Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

12345678910...>>

Prekjučer

Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske (OSRH) i Dan Hrvatske kopnene vojske (HKoV) obilježava se svake godine 28. svibnja, na dan kada je 1991. godine održana svečana smotra Zbora narodne garde (ZNG) na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici i kada su hrvatskoj javnosti predstavljene prve brigade ZNG-a. Zbor narodne garde bio je naziv za profesionalnu, uniformiranu, oružanu formaciju, vojnog ustroja za obavljanje obrambeno-redarstvenih dužnosti u Republici Hrvatskoj, preteču Hrvatske vojske.

Prekjučer
Najava: Radionica "Primjena Zakona o općem upravnom postupku u praksi"

U organizaciji Državne škole za javnu upravu i u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom, 10. i 11. lipnja 2015. godine u Krapini, u prostorima Srednje škole Krapina održati će se radionica „Primjena Zakona o općem upravnom postupku u praksi“.

Prekjučer
Poziv na sportske igare hrvatskih branitelja članova UDVDR KZŽ

Prenosimo poziv članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije na sportske igare hrvatskih branitelja.

26.5.2015

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina razgledali su u utorak, 26. svibnja 2015. godine u Kumrovcu izložbu „Pokloni Josipu Brozu Titu iz Vile Zagorje“.

26.5.2015
Obilježavanje Svjetskog dana nepušenja

Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Krapinsko-zagorske županije, kao koordinativno i savjetodavno tijelo koje se bavi prevencijom i problematikom ovisnosti, između ostalog, svake godine obilježava Svjetski dan nepušenja (31. svibnja) i Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe opojnih droga i nezakonitog prometa drogama (26. lipnja).

25.5.2015

U petak, 22.svibnja 2015.godine u restoranu „As“ u Pregradi održana je redovna godišnja skupština „Kostelske pištole – Keglevićeve straže“ Kostel. Skupštini su prisustvovali zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek-Jambrek i gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj.

25.5.2015
Svečana sjednica zabočkog Gradskog vijeća

U petak, 22. svibnja 2015. godine održana je svečana sjednica Gradskog vijeća povodom Dana grada Zaboka.

25.5.2015
U Kumrovcu obilježen Dan mladosti

U subotu, 23. svibnja 2015. godine u Kumrovcu je obilježen Dan Mladosti, gdje se na svečanom programu ispred rodne kuće Josipa Broza Tita okupilo oko sedam tisuća ljudi.

25.5.2015
U Klanjcu održano finale dječjeg festivala „Raspjevano sunce“

U subotu, 23. svibnja 2015. u sportskoj dvorani Osnovne škole Antuna Mihanovića u Klanjcu održana je finalna večer petog po redu dječjeg glazbenog festivala „Raspjevano sunce“, kojeg je organiziralo Društvo “Naša djeca” Klanjec pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Klanjca, uz potporu donatora i u produkciji Glazbeno-plesnog studija “Ritam”.

25.5.2015
Otvorena izložba „Pokloni Josipu Brozu Titu iz Vile Zagorje“

U subotu, 23. svibnja 2015. godine u Vili Kumrovec otvorena je izložba „Pokloni Josipu Brozu Titu iz Vile Zagorje“. Izložbu je otvorio ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, a događaju je nazočio i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, kao i načelnik Općine Kumrovec Dragutin Ulama.
12345678910...>>
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije, proračun i javna nabava
Turizam
Ostalo