Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

Prekjučer
Dan Općine i Župe Sveti Križ Začretje

Zamjenik župana Krapinsko-zagorske županije Anđelko Ferek-Jambrek prisustvovao je u nedjelju, 14. rujna Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Sveti Križ Začretje.
10.9.2014.
Natječaj: Natječaj za imenovanje pročelnika UO za financije, proračun i javnu nabavu

Na ovaj Javni natječaj za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu mogu se ravnopravno prijaviti kandidati oba spola, a riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovom Natječaju odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.
10.9.2014.
Održana konferencija za medije na temu „Djeca u prometu“

Odbor za sigurnost u prometu Krapinsko-zagorske županije već dugi niz godina provodi razne preventivno-edukativne akcije u cilju educiranja najranjivijih sudionika u prometu o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, razvijanja svijesti o važnosti korištenja zaštitne opreme u prometu, odnosno osposobljavanja djece za opažanja i procjene opasnih situacija u prometu.
10.9.2014.
Natječaj: Otvoreno savjetovanje sa zainteresiranom javnosti - razvoj ljudskih potencijala

Savjetovanje sa zainteresiranom javnosti – Strategija razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije
3.9.2014.
Održana završnica Sportskih igara mladih u Splitu

Sportske igre mladih su i ove godine po završetku školske godine tijekom ljetnih praznika okupile djecu i mlade osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na sportskim natjecanjima, i to u osam sportova i tri dobne kategorije.
3.9.2014.
Natječaj: Natječaj za prijam u službu - viši stručni suradnik za poslove Županijske skupštine

Prima se viši stručni suradnik/suradnica – 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme od 6 mjeseci, zbog obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao, u Upravni odjel za poslove Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije, mjesto rada Krapina, uz obvezni probni rad od dva mjeseca.
2.9.2014.

Protekli tjedan, od ponedjeljka do srijede, 13 srednjoškolaca/ki zagorskih škola te 2 voditelja u Šentjuru su zajedno sa slovenskom grupom od 9 srednjoškolaca/ki i 2 voditeljice sudjelovali na trodnevnom omladinskom kampu. Omladinski kamp je jedna od aktivnosti u okviru projekta "Prirodna i kulturna baština kroz igru - Igraj se!", odobren u okviru Operativnog program IPA Slovenija-Hrvatska 2007.-2013., a koji se provodi u partnerstvu RA Kozjansko, Mreže udruga Zagor i Zagorske razvojne agencije.
1.9.2014.
Počasni konzul RH u Poljskoj posjetio Krapinsko-zagorsku županiju

U srijedu, 27. kolovoza 2014. godine u Uredu župana Krapinsko-zagorske županije održan je prijem za Andrzeja Zylaka, počasnog konzula RH u Poljskoj i počasnog predsjednika hrvatskog gospodarstva imenovanog od strane HGK u Poljskoj.
1.9.2014.

Poziv na testiranje za prijem u službu na određeno vrijeme višeg stručnog suradnika za EU fondove
1.9.2014.

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek prisustvovao je u subotu, 30. kolovoza, svečanoj sjednici povodom 130. godišnjice djelovanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveti Križ Začretje. Proslava je održana u sklopu Tjedna zabave, kulture i športa Svetom Križu Začretju gdje je izvedena i pokazna vježba, a proslavu su svojim nastupom upriličili i članovi puhačkog orkestra „Pačetanci“.
12345678910...>>
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije, proračun i javna nabava
Turizam
Ostalo