Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

Jučer
Dodijeljene potpore, donacije i sponzorstva u 2013. godini

Podaci o dodijeljenim potporama, donacijama i sponzorstvima u 2013. godini
3.4.2014.

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti održat će se 11. travnja 2014. godine (petak) s početkom u 8,00 sati u zgradi Krapinsko-zagorske županije u Krapini, Magistratska 1, u sali za sastanke.
3.4.2014.

Utorak 01.04.2014. godine u pratnji učiteljica učenici 3.a i 3.b razreda OŠ Stubičke Toplice su posjetili sjedište Krapinsko-zagorske županije.
3.4.2014.

U utorak, 01.04.2014. godine, Krapinsko-zagorsku županiju posjetili su novinari kineske novinske agencije Xinhua. Posjet agencije reakcija je na nedavno održan sastanak 6 župana Sjeverozapadne Hrvatske, a na temu inicijative Ministarstva vanjskih i europskih poslova na stvaranje klastera za proizvođače i gospodarstvenike koji bi svoje proizvode plasirali na tržište Narodne Republike Kine.
2.4.2014.
Uredovni dan u Pregradi

U srijedu, 2. travnja 2014. godine od 16,00 do 19,00 sati župan Željko Kolar sa zamjenicima Jasnom Petek i Anđelkom Ferek-Jambrekom te pročelnicima županijskih upravnih odjela održati uredovni dan Krapinsko-zagorske županije u Pregradi, jednom od sjedišta bivših općina u Krapinsko-zagorskoj županiji. Prijem građana održat će se u prostorijama Grada Pregrade (Josipa Karla Tuškana 2, 49218 Pregrada) od 16,00 do 19,00 sati.
1.4.2014.
Održan sedmi Sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina organizirao je sedmi Sajam poslova 27. ožujka 2014. godine u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, a pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Krapine.
28.3.2014.
Nabava službenog automobila

Krapinsko – zagorska županija nakon prodaje dva službena automobila marke Opel Astra, nabavila je službeni automobil marke Renault Fluence.
25.3.2014.
Održan sastanak župana šest županija

U Uredu župana Krapinsko – zagorske županije 25.03.2014. godine održan je sastanak 6 župana među kojima su bili nazočni župan Bjelovarsko – bilogorske županije Damir Bajs, župan Koprivničko – križevačke županije Darko Koren, župan Međimurske županije Matija Posavec, župan Varaždinske županije Predrag Štromar, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Prisutni su bili zamjenik župana Krapinsko - zagorske županije Anđelko Ferek - Jambrek i zamjenica župana Jasna Petek.
24.3.2014.
Natječaj: Natječaj za prijam u službu savjetnika za odnose s javnošću i protokol

Javni natječaj za prijam u službu u Krapinsko-zagorsku županiju, Ured župana na radno mjesto: Savjetnik za odnose s javnošću i protokol.
19.3.2014.
Paljenje vatre na otvorenom

Početkom proljetnih radova na poljoprivrednim površinama započelo je paljenje korova i granja . Apeliramo i pozivamo sve građane da budu oprezni pri rukovanju vatrom i lako zapaljivim predmetima koji bi mogli izazvati požare sa teškim posljedicama. Posebno apeliramo da ukoliko se vrši spaljivanje da se ono vrši na dovoljnoj udaljenosti od vodova električne energije (stupova), kako se pored materijalne štete ne bi dogodio i prekid električnom energijom. Ako se spaljivanje korova i loženje vatre na otvorenom prostoru obavlja u prisutnosti više vlasnika, odnosno korisnika zemljišta, koji organizirano vrše spaljivanje na većoj poljoprivredoj površini, dužni su o tome obavijestiti Dobrovoljno vatrogasno društvo ,ujedno obavještavano građane da su se dužni pridržavati odluka JLS o spaljivanju otvorenom.
12345678910...>>
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije, proračun i javna nabava
Turizam
Ostalo