Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Ostalo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

26.8.2014.

Župan Željko Kolar prisustvovao je sa svojim zamjenicima proslavi 170. godišnjice rada Puhačkog orkestra „Ivo Tijardović“ Ciglenica Zagorska. Proslava je održana u sklopu Tjedna kulture, zabave i športa u nedjelju, 24. kolovoza u Svetom Križu Začretju.
26.8.2014.
Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar na Hoomstocku

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar u petak, 22. kolovoza 2014. godine bio je na devetom izdanju humanitarnog rock festivala “Hoomstock 2014”, koji je održan u Humu na Sutli na sportskom igralištu tamošnje osnovne škole.
26.8.2014.
Večer pjesme i poezije Nikole Kristića

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar prisustovao je u petak, 22. kolovoza 2014. godine u Stubičkim Toplicama večeri pjesme i poezije Nikole Kristića, poznatog novinara s HRT-a. Večer poezije u Stubičkim Toplicama poslužila je za promociju Kristićeve pjesme „Gde si Jerek“, koju će na ovogodišnjem Festivalu kajkavske popevke u Krapini izvesti Robert Mareković
16.8.2014.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar prisustvovao je u četvrtak, 14. kolovoza 2014. godine svečanoj sjednici oroslavskog Gradskog vijeća, koja je održana povodom Dana grada.
16.8.2014.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar prisustvovao je u subotu, 16. kolovoza 2014. godine druženju branitelja u Oroslavju, koje je organizirala Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Krapinsko-zagorske županije.
14.8.2014.

Jake padaline u noći sa 13. na 14. kolovoza uzrokovale su poplave i na području Zagorja, zbog čega je Krapinsko-zagorska županija od ranih jutarnjih sati u redovitom kontaktu sa dežurnim službama, načelnicima i gradonačelnicima s kojima koordinira akcije na terenu.
14.8.2014.
Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Tuhelj

Povodom Dana Općine Tuhelj i Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije 14.08.2014. godine održana je svečana sjednica Općinskog vijeća. Na svečanoj sjednici prisutni su bili župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar, zamjenica župana Jasna Petek, zamjenik župana Anđelko – Ferek Jambrek, a iz susjedne Slovenije gosti su bili podžupanjka Občine Dolenjskih Toplica, direktor Občinske uprave Občine Dolenjske Toplice Rado Javornik i te načelnici i gradonačelnici susjednih općina i gradova.
12.8.2014.
Natječaj: Natječaj za prijam u službu na odr. vrijeme višeg stručnog suradnika za EU fondove

Prima se viši stručni suradnik za EU fondove - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme – zbog zamjene duže vrijeme odsutne službenice u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove
4.8.2014.
Natječaj: Foto natječaj "Bajka na dlanu" za najbolju fotografiju 2014. godine - 3. krug

Krapinsko-zagorska županija poziva kreativce da se prijave na foto natječaj „Bajka na dlanu“ za najbolju fotografiju prirodnih ljepota, kulturne i prirodne baštine s područja Krapinsko-zagorske županije.
2.8.2014.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar u petak, 01. kolovoza 2014. godine na Gradskom groblju u Krapini položio je vijenac i zapalio svijeću povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
12345678910...>>
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije, proračun i javna nabava
Turizam
Ostalo