Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
Novosti 10.6.2019
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura

10 GODINA OŠ VLADIMIR BOSNAR STUBIČKE TOPLICE

Osnovna škola Vladimir Bosnar Stubičke Toplice je u petak, 7. lipnja 2019. godine, prigodnom svečanošću obilježila Dan Škole i obilježila 10 godina njezinog samostalnog djelovanja.

Program u kojem su sudjelovali brojni učenici i učenice pratila je i zamjenica župana Jasna Petek, koja je pozdravila sve okupljene te istaknula:  „Uvijek je lijepo, ugodno i radosno doći u ovu školu. Tu vlada rad, toplina i dobra, pozitivna energija. Iako Krapinsko – zagorska županija nije osnivač ove škole, surađujemo na brojnim projektima na dobrobit djece u Stubičkim Toplicama i Krapinsko – zagorskoj županiji“ – rekla je zamjenica župana za društvene djelatnosti  te ravnateljici škole uručila zahvalnicu, koju je župan Željko Kolar dodijelio OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice povodom 10 godina škole te predanog rada u obrazovanju kao jamstva uspjeha i napretka društva u cjelini.

Okupljene su pozdravili i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak te ravnateljica OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice Brigitte Gmaz, koja je istaknula kako škola danas ima 203 učenika te zahvalila Općini Stubičke Toplice, Krapinsko-zagorskoj županiji i svim donatorima koji pomažu rad škole.

Fotogalerija


Zadnja promjena: 10.6.2019 | Prikazano 2471 puta

Najnovije iz područja

Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Ostalo