Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

12345678910...>>

Danas
Didaktička oprema za sve dječje vrtiće na području KZŽ

U srijedu, 13. prosinca 2017. godine u dječjem vrtiću Gustav Krklec u Krapini održana je dodjela didaktičke opreme u sklopu akcije „Promet nije šala, ni opasnost mala“, koju svake godine provodi Odbor za sigurnost u prometu Krapinsko – zagorske županije.

Danas

Izložba natječajnih radova idejnog urbanističko-arhitektonsko-krajobrazno-likovnog rješenja Spomen obilježja smrtno stradalim i umrlim braniteljima u Domovinskom ratu s područja Krapinsko-zagorske županije otvorena je u utorak, 12. prosinca 2017. godine, u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini

Danas

U utorak, 12. prosinca 2017. godine u hotelu Well u Termama Tuhelj održana je svečanost proglašenja pobjednika ovogodišnjeg foto natječaja „Bajka na dlanu“, otvorenje izložbe radova koji su ušli u užu izbor na ovom natječaju te otvorenje izložbe radova s fotonatječaja Hrvatske zajednice županija Volim svoju županiju.

Prekjučer
Novi uspjeh Brass kvinteta ŠUDIGO-a

Učenici glazbenog odjela Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ( ŠUDIGO -Zabok) postigli su zapažene rezultate na 55. Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe, koje je od 6. do 9. prosinca 2017. godine održano na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Prekjučer
Promovirana treća generacija prvostupnika u Pregradi

U petak, 08. prosinca 2017. godine u Pregradi je održana svečana promocija treće generacije prvostupnica i prvostupnika na dislociranom studiju sestrinstva Medicinskog fakulteta Osijek.

7.12.2017
U tijeku obnova područne škole u Sv. Mateju

Župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar posjetio je u četvrtak, 07. prosinca 2017. godine područnu školu u Sv. Mateju kraj Gornje Stubice, na kojoj su u tijeku radovi na energetskoj obnovi.

6.12.2017
25 godina Medicinskog učilišta Bedekovčina

Zamjenica župana Jasna Petek prisustvovala je proslavi 25 godina medicinskog učilišta SŠ Bedekovčina, koje je održano 30. studenoga 2017. godine u prostorima srednje škole u Bedekovčini

5.12.2017
Održana promocija za diplomante FMTU

U ponedjeljak, 04. prosinca 2017. godine u Tuheljskim Toplicama održana je svečana promocija za 59 magistara ekonomije, koji su završili Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, na dislociranom studiju u Zaboku.

1.12.2017
SŠ Krapina – ambasador Europskog parlamenta

U Srednjoj školi Krapina je u petak, 1. prosinca 2017. godine, održana svečanost dodjele plakete Škola ambasador Europskog parlamenta.

1.12.2017
Dodijeljeno 60 učeničkih stipendija

U četvrtak, 30. prosinca 2017. godine u Zaboku je održano svečano potpisivanje ugovora sa srednjoškolkama i srednjoškolcima koji su ostvarili pravo na županijsku stipendiju.
12345678910...>>
Dokumenti
Obrasci
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Ostalo