Kontakt  | Privatnost  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

12345678910...>>

Danas
Nabava: Nabava usluge radova na adaptaciji sanitarnih čvorova

Predmet nabave je usluga radova na adaptaciji sanitarnog čvora u prizemlju i na II. katu zgrade Krapinsko-zagorske županije na adresi Magistratska ulica 1, Krapina.

Jučer
Ocjena prihvatljivosti zahvata za ekološku mrežu

Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, temeljem članka 46. stavak 2. Zakona o zaštiti prirode („Narodne novine“ broj 80/13, 15/18), a vezano na članak 48. stavak 5., 7. i 8. Zakona o zaštiti prirode, a povodom zahtjeva Općine Stubičke Toplice, Viktora Šipeka 16, Stubičke Toplice za Prethodnu ocjenu prihvatljivosti za ekološku mrežu Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Stubičke Toplice, nakon provedenog postupka, donosi rješenje da je navedeni Program prihvatljiv za ekološku mrežu.

Jučer
Javni poziv - izdavanje lokacijske dozvole - Općina Radoboj

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja Lokacijske dozvole za zahvat u prostoru infrastrukturne namjene - izgradnja kružnog raskrižja na ŽC 2122 te obilaznice sa komunalnom infrastrukturom u Općini Radoboj.

Jučer
Javni poziv za uvid u spis predmeta (Slavica Jovanović)

Uvid u spis predmeta može se izvršiti dana 30.11.2018 u 09:00 sati, na lokaciji – Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Pregrada, Josipa Karla Tuškana 2, soba 20,.

Prekjučer
Javni poziv - utvrđivanje građevne čestice - Anđelka Pustak

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja Rješenja o utvrđivanju građevne čestice za postojeće građevine stambene namjene i gospodarske namjene, pretežito poljoprivredne djelatnosti - spremište poljoprivrednih proizvoda, uzgoj domaćih životinja, spremište poljoprivredne mehanizacije i garaža za poljoprivredne strojeve u Bedekovčini.

14.11.2018
Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Marija Petek

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine stambene namjene u Oroslavju.

9.11.2018
Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Marko Leš

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja Građevinske dozvole za građenje građevine stambene namjene u Oroslavju.

9.11.2018
Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Mladen Hren

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja Građevinske dozvole za rekonstrukciju građevine stambene namjene rekonstrukcija stambene i poljoprivredne građevine u građevinu stambene namjene u Humu Stubičkom 159.

9.11.2018
Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Tomislav Mužar

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine stambene namjene u Oroslavju.

8.11.2018
Javni poziv - utvrđivanje građevne čestice - Ivica Kučko

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja rješenja o utvrđivanju građevne čestice za građevinu stambene namjene i građevinu gospodarske namjene, pretežito poljoprivredne djelatnosti u Cerju Jesenjskom.
12345678910...>>
Dokumenti
Obrasci
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Ostalo