Kontakt  
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

12345678910...>>

13.10.2017
Natječaj: Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Zagorski vodovod

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - prikupljanje i odvodnju otpadnih voda Aglomeracije Zabok – II faza, za područje Općine Bedekovčina.

12.10.2017
Natječaj: Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Zagorski vodovod

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za zahvat u prostoru infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - prikupljanje i odvodnja otpadnih voda Aglomeracije Zabok – Faza II, I.ETAPA,za područje Općine Veliko Trgovišće.

12.10.2017
Natječaj: Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Zagorski vodovod

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za zahvat u prostoru infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - prikupljanje i odvodnja otpadnih voda Aglomeracije Zabok – Faza II, Etapa 1., za područje Općine Sveti Križ Začretje.

11.10.2017
Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude - En. učinkovitost PŠ Sveti Matej

Kao najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda ponuditelja ZAGORJEGRADNJA d.o.o., Kraljevec na Sutli 147, 49294 Kraljevec na Sutli.

11.10.2017
Ocjena prihvatljivosti zahvata za ekološku mrežu

Planirani zahvat „Rekonstrukcija traktorskog puta u šumsku cestu u gospodarskoj jedinici Radoboj-Šemnica“ nositelja zahvata Općine Radoboj, Radoboj prihvatljiv je za ekološku mrežu.

10.10.2017

Kao najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda ponuditelja ZAJEDNIČKA OBRTNIČKA RADNJA „GAŠPAR“, vl Dubravko Gašpar i Zlatko Gašpar, Police 54, 49 290 Klanjec.

6.10.2017
Izvješće o primjedbama i prijedlozima - športska dvorana OŠ Đurmanec

Izvješće o primjedbama i prijedlozima gospodarskih subjekata za predmet nabave: „Radovi na dovršenju izgradnje dvodijelne školske športske dvorane Osnovne škole Đurmanec“.

3.10.2017
Natječaj: Javni poziv - izdavanje građevinske dozvole - Zagorski vodovod

Javni poziv na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - prikupljanje i odvodnja otpadnih voda Aglomeracije Zabok – Faza II, za područje Grada Oroslavja.

2.10.2017
Obavijest o rezultatima natječajnog postupka

Obavijest o ishodu Javnog natječaja za prijam u službu višeg stručnog suradnika za prostorno uređenje, gradnju i procjenu nekretnina.

2.10.2017
Ocjena prihvatljivosti zahvata na ekološku mrežu

Planirani zahvat „Radovi preventivne obrane od poplave na uređenju potoka Ravninščica u Đurmancu“ nositelja zahvata HRVATSKE VODE vodnogospodarska ispostava za mali sliv „Krapina-Sutla“, Zagrebačka 13, Veliko Trgovišće, prihvatljiv je za ekološku mrežu.
12345678910...>>
Dokumenti
Područja
Gospodarstvo
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna skrb,
udruge i mladi
Energetska učinkovitost
Financije, proračun i javna nabava
Turizam
Ostalo