Kontakt  | Privatnost
 | Opcije
 
Bajka na dlanu
HyperLink
Fotogalerije
 Vi ste ovdje: Home > Gospodarstvo
Ispis stranice Komentirajte stranicu Dodajte u favorite / zabilješke
IzdvojenoNajaveOtvoreni natječaji, javni pozivi i javna nabavaAkti županaNajčitanije

Najnovije

12345678910...>>

9.4.2021
Izvješće o tržištu nekretnina na području KZŽ za 2020.

Na 14. sjednici Zajedničkog procjeniteljskog povjerenstva Krapinsko-zagorske županije i Grada Krapine dana je suglasnost na Izvješće o tržištu nekretnina Krapinsko-zagorske županije za 2020. godinu.

25.3.2021
Projekt SCOPE

Cilj projekata „Znanost spaja ljude“ (eng. SCOPE - Science COnnecting PEople)) je stvoriti umreženo djelovanje svih relevantnih dionika u cilju stvaranja poticajnog okruženja za razvoj i unaprjeđenje STEM područja u RH, što podrazumijeva jačanje kapaciteta i suradnje OCD-a te zajedničko djelovanje svih dionika u oblikovanje javne politike u STEM području.

23.3.2021
Projekt ZEZARA

Projekt ZEZARA usmjeren je na stvaranje održivog poslovanja društvenog poduzetnika Udruge Profesor Baltazar koja će se fokusirati na jačanje znanstveno-edukativnog sektora u zajednici i to kroz: edukacije popularizatora znanosti i organizaciju znanstveno-popularnih događanja u Hrvatskoj.

22.3.2021
Javni poziv za prijavu u mrežu mentora Krapinsko - zagorske županije

Javni poziv za prijavu u mentorsku mrežu je otvoren dok Evaluacijski odbor ne utvrdi da je potreba za mentorima zadovoljena odnosno do utroška sredstava proračuna Krapinsko- zagorske županije.

22.3.2021
ZARA osmislila, provela i nadzirala 236 projekata vrijednih 1,18 mlrd. kn

U ponedjeljak, 22. ožujka 2021. godine u Krapini je održana konferencija za medije na temu aktivnosti Zagorske razvojne agencije u 2020. godini.

18.3.2021
Savjetovanje - tradicionalni i umjetnički obrti

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga u postupku donošenja IV. izmjena Pravilnika za dodjelu potpora tradicionalnim i umjetničkim obrtima na području KZŽ možete preuzeti u prilogu ispod teksta.

13.3.2021
Krapinsko - zagorska županija se priključila ESER inicijativi

The European Social Economy Regions initiative (ESER) ili Inicijativa europskih regija društvene ekonomije pokrenuta je 2018. godine te se do danas razvila u snažnu zajednicu dionika društvene ekonomije diljem Europe.

11.3.2021
BAIF JAVNI POZIV - SUPER PRILIKA ZA STARUPOVE I PODUZETNIKE POČETNIKE!

Projektni tim Projekta BAIF, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima za uključivanjem u program Projekta!

10.3.2021

Krapinsko-zagorska županija je Obrtničkoj komori Krapinsko-zagorske županije i Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Krapina donirala zaštitnu opremu za ugostiteljske objekte na području Krapinsko-zagorske županije.

1.3.2021
Talijanski veleposlanik Pierfrancesco Sacco posjetio KZŽ

Veleposlanik Talijanske Republike u Republici Hrvatskoj, NJ/E Pierfrancesco Sacco posjetio je u ponedjeljak, 01. ožujka 2021. godine Krapinsko – zagorsku županiju.
12345678910...>>
Dokumenti
Područja
Poljoprivreda i šumarstvo
Promet i komunalna infrastruktura
Obrazovanje, kultura, šport i tehnička kultura
EU Fondovi, eurointegracije, međunarodna i regionalna suradnja
Zdravstvo, socijalna politika,
branitelji, civilno društvo, udruge i mladi
Prostorno uređenje, gradnja i zaštita okoliša
Energetska učinkovitost
Financije i proračun
Turizam
Opća uprava i imovinsko - pravni poslovi
Ostalo